IMG_7458
press to zoom
IMG_3815
press to zoom
EC6E2B84-7C90-4D63-9016-1DF7795EC805
press to zoom
4DBAB6D1-2AB2-4C5E-B873-C01E53CB164A
press to zoom
00CF0EB0-B8B2-49AD-8EFF-E10C68BDF168
press to zoom
IMG_5848
press to zoom
0E63C0E3-F53E-497E-80A6-123FBF1FE070
press to zoom
973FD160-5A34-44E5-AC03-E999F29B1AEA
press to zoom
Field of Flowers
press to zoom
1/2

- OM CHASTINA -
Jeg er vokset op i naturskønne omgivelser i vestjylland, og i min opvækst har meditation og det spirituelle været lige så normalt og accepteret, som det f.eks. har været at gå i kirke. Jeg har derfor altid haft en naturlig interesse og indsigt i det alternative, som kun er vokset efter at jeg har rejst rundt i verdenen og set hvordan andre kulturer bruger det. 


Fra min mor har jeg arvet min åbenhed og nysgerrighed for alt nyt, og fra min far har jeg arvet min sunde fornuft (også kaldt vestjysk-skepsis), som gør at jeg har haft behov for at finde nogle former for beviser, på det spirituelle - nogle facits, som jeg kan dele med andre. Havde jeg ikke et facit havde jeg svært ved at stå inde for det. 
Men gennem årene har jeg måtte erkende, at jeg - indtil nu - ikke har fundet noget der kan sættes to facit streger under, men til gengæld har jeg set tusindvis af resultater der viser at det virker. Og sådan er det jo med mange ting: hvis du tror på det, og hvis du vil det - så virker det... Og når jeg har set på mine tidligere klienter og deres store udvikling i det spirituelle og i meditationen, så er det bevis nok for mig. 

Et bevis der gør, at jeg har åbnet Om Studios; for at give folk et sted de kan komme og finde sig selv, finde ro, balance, energi, fokus og glæde.
Med clairvoyance og meditation kan man udvikle sig ufatteligt meget, og når du først går igang, er det en rejse for livet. Vil du med på turen? 


- HVORFOR OM? -  
Da jeg valgte navnet på Om Studios rynkede mange af mine venner og familie og sagde "hvordan søren, skal det udtales?.. og hvad betyder det?"
Lad mig forklare... 


I 2012 rejste jeg - som mange andre unge mennesker, der skal finde en form for kerne i sig selv - ud i verdenen, for at møde andre kulturer og sætte ting og tanker i perspektiv. Her kørte jeg en dag forbi et tempel, der lå meget hinsides i området Udon i Thailand. Templet så meget beskedent ud, men strålede op i min øjne. Jeg stoppede bussen og stod af i ingenmandsland i håb om at jeg kunne opholde mig i templet. 
Jeg gik derop og blev mødt af en munk, som fortalt mig, at jeg var velkommen til at være der, og praktisere meditation, på to betingelser: 
1: Du må kun medbringe tre af dine personlige ejendele 
2: Du må først rejse fra os igen når du er klar til det
Jeg acceptere med det samme, og flyttede således ind i templet med min tandbørste, min scrapbog og min shampoo. 


Selvom jeg havde mediteret i mange år, havde jeg svært ved at meditere ordentlig i templet til at starte med, og jeg følte mig udfordret af varmen, menneskerne og den larmende stilhed. En dag tog en af munkene mig til side og vi gik en tur sammen hvor han lærte mig om OM. 


Han fortalte mig at OM er et mantra, der bliver brugt i meditation, og at OM kan ikke oversættes direkte, men at det er universets lyd. Universets lyd, som skaber individuel fred, kollektiv fred og universel fred.
Han bad mig om at gå tilbage og sætte mig nøjagtigt samme sted, som jeg uden held havde siddet i 7 dage, og bruge universets lys til at finde min egen lyd, og den indre ro. 
Jeg gik tilbage og satte mig, og hvor jeg før maks. havde kunne meditere i 30 minutter, mediterede jeg nu fire timer i træk, alt imens jeg  mindst en gang i minutter sagde "OM". 


De lange meditationer og de mange lærende historier jeg fik af de vise munke, lærte mig, at se på livet på en anden måde, det lærte mig at meditere, og forstå vigtigheden af meditation.
Og således blev ordet OM, ordet/lyden der ændrede mig og min opfattelse til noget sundere og bedre, og det blev ordet der den dag idag har den største betydning for mig. 

Alt hvad jeg har lært fra mine meditationsrejser er det jeg ønsker at give videre til dem, som besøger mit studio, og derfor kunne det ikke være anderledes, end at mit sted naturligvis skal hedde Om Studios. 

.