top of page

X

Clairvoyance & Healing

- CLAIRVOYANCE -

Ved en clairvoyance vil du få indsigt og klarhed, omkring din nu- og fremtid. Clairvoyance udbydes også online via FaceTime eller Zoom.
 
Du vil have mulighed for at få belyst spørgsmål, og situationer der er aktuelle i dit liv lige nu, som du har behov for hjælp og vejledning til. 
Samtidig vil du få rådgivning til din fremtid, og gode billeder på de muligheder du har fremtidigt. 

Til en clairvoyance kan du både komme som privatperson eller i forretningsøjemed (eller en kombination).

Clairvoyance skal ikke ses som en regelbog, men som rådgivning i den mest positive retning for dig. Du vil få indsigt omkring nogle mål du kan nå, og clairvoyantisk vejledning til hvordan du når de mål. 

PRIS: 1400,- (50 min.)

 

- HEALING -

Healing er en behandlingsform, som er blevet brugt igennem hundredevis af år, til er helbrede psykiske såvel som fysiske problematikker. 

Med udgangspunkt i reikihealings teknikker bruges energi til at skabe balance i dig - en balance som vil give dig fornyet energi, ro, fokus, et forbedret immunforsvar, glæde, overskud, mm. 

Healing kan også bruge for at afhjælpe en specifik problematik, som du har - privat og i arbejdslivet. 

 

Under/efter healingen vil du også få budskaber og vejledning, som kan hjælpe dig frem i den mest positive retning for dig i din nu og fremtid.

Healingen kan bruges, enten som enkelt behandling, eller i et forløb.

PRIS: 950,- (50 min.)
 

- TELEFON CLAIRVOYANCE -

 
En telefonclairvoyance fungere helt som en normal clairvoyance, blot over telefonen. Telefon clairvoyance anbefales hvis du har en eller flere konkrete emner du ønsker indsigt omkring. 


PRIS: 350,- (pr. 15 min.)

 

Book her
SKRIV I KONTAKTFORMULEREN HER. SÅ FINDER JEG EN TID TIL DIG.

X

Tak for din besked!

bottom of page