• Om Studios Facebook
  • Om Studios Instagram

Amagertorv 14B,  1160 København K |  om@omstudios.dk  |  Tel: +45 31378323

© 2018 by Om Studios.

CLAIRVOYANCE
OM CLAIRVOYANCE

Ved en clairvoyance vil du få indsigt og klarhed, omkring din nu- og fremtid. 
 
Du vil have mulighed for at få belyst spørgsmål, og situationer der er aktuelle i dit liv lige nu, som du har behov for hjælp og vejledning til. 
Samtidig vil du få rådgivning til din fremtid, og gode billeder på de muligheder du har fremtidigt. 

Til en clairvoyance kan du både komme som privatperson eller i forretningsøjemed (eller en kombination).

Clairvoyance skal ikke ses som en regelbog, men som rådgivning i den most positive retning for dig. Du vil få indsigt omkring nogle mål du kan nå, og clairvoyantisk vejledning til hvordan du når de mål. 

PRIS: 1400,- (50 min.) 
ANBEFALING

Jeg har personligt benyttet clairvoyance hos Chastina der ejer OM Studios mange gange. Chastina er om nogen “the real shit”, forstået på den måde, at jeg har oplevet mange af de ting, som Chastina har set ville komme, faktisk har jeg aldrig fået en forudsigelse, uden den er gået i opfyldelse.

Det kan være svært for clairvoyante, at give en eksakt tid på, hvornår man vil opleve tingene ske, men med sikkerhed, at de vil ske ud i fremtiden. Lige Chastina er utrolig dygtig til, at ramme SPOT ON på netop tidsperspektivet. Jeg har personligt oplevet det, både i mit arbejdsliv og mit privatliv, nærmest faktisk på dato og klokkeslæt, det er SÅ vildt! 
Jeg kan på det varmeste anbefale Chastina til en clairvoyance-sitting, hun er som tidligere nævnt en meget kompetent clairvoyant – hvis du spørger mig en af Danmarks absolut dygtigste!

METTE, 35, DIREKTØR